Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
efeuille van -2,13% en die vaak wordt aang
#1
zal het Iraanse voetbalteam voor en tijdens de World Cup van dit jaar geen cleats geven vanwege economische sancties tegen de Islamitische Republiek. De verhuizing volgt op het besluit van de Trump-regering om zich terug te trekken uit de internationale nucleaire deal die in 2015 werd gesloten, hoewel de sancties die voorkomen de sportkleding-gigant Nike Air Max 1 Femme van het werken met het Iraanse team heeft  bestaan ??via meerdere administraties, zei Nike in een verklaring. Nike Air Max 2017 Hombre "VS Sancties betekenen dat Nike, als een Amerikaans bedrijf, op dit moment  geen schoenen kan leveren aan spelers in het Iraanse nationale team, "aldus het bedrijf. "Sancties die van toepassing zijn op Nike zijn al vele jaren van toepassing en zijn wettelijk afdwingbaar." Sommige teams laten spelers hun eigen schoenplaatjes, inclusief welk merk, kiezen voor concurrentie. Sommige spelers hebben bijvoorbeeld sponsoring bij Nike. Die deals, zei het bedrijf, zullen niet worden be?nvloed. Andere teams worden gesponsord door een bepaald merk - de belangrijkste spelers in de internationale voetbalwereld zijn Nike, Adidas en Puma - en vereisen dat spelers een bepaalde schoen dragen. Adidas, een bedrijf met hoofdzetel Nike Air Zoom Pegasus 34 Mujer in Duitsland, biedt Iraanse uniformen, maar vertelde dat http://www.annasantander.es het CNBC was het team niet sponsoren, alleen de kit verkopen tegen Nike Air Zoom Spiridon Womens een scherpe korting.

Iraanse spelers zijn vrij om Nike-schoenplaten te kopen Nike Air VaporMax Mujer en te dragen tijdens het toernooi. Nog steeds hebben de sancties de woede opgeroepen van internationale ontwikkelingsgroepen die kritiek hebben op zowel de houding van de Trump-regering tegenover de Islamitische Republiek als Nike's keuze om zich te houden aan de sancties, resulteren in burgerlijke en strafrechtelijke sancties. "We zijn teleurgesteld dat Nike de WK-spelers van Iran heeft geboycot door te weigeren schoenen te leveren aan het Iraanse nationale team," Jamal Abdi, de vice-president voor beleid van de Nationale Iraanse Amerikaanse Raad, een non-profitorganisatie gericht op Iraans-Amerikaanse betrekkingen, zei in een Adidas Superstar Donne verklaring. "We doen een beroep op de Amerikaanse regering Nike Air Max Tavas Womens om onmiddellijk stappen te ondernemen om deze schandelijke situatie  aan te pakken en dat Nike actief naar een oplossing streeft. De FIFA moet ook de nodige stappen ondernemen om dit probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat geen van de teams in het Wereldkampioenschap aan dubbele standaarden wordt onderworpen. "Regeringen die de politiek slepen naar internationale sportevenementen, waaronder Iran zelf wanneer het wedstrijden met Isra?l boycot, worden goed geconfronteerd verdiende vermaning. Deze situatie is helaas niet anders. Evenementen zoals het WK en de Olympische Spelen zijn bedoeld om boven geschillen tussen naties uit te stijgen en dienen als een voorbeeld van wat ons verenigt. "

Het Iraanse nationale team heeft niet publiekelijk op de sancties gereageerd.  Iran zal in de eerste ronde van het WK op zaterdag in  Sint-Petersburg tegen Marokko strijden.Lululemon Athletica zag zijn aandelen Nike Air Huarache Femme stijgen tot een recordniveau op vrijdag nadat de resultaten over het eerste kwartaal van het kwartaal voorbij bleven aan de verwachtingen. Maar het positieve geval voor het bedrijf in Vancouver gaat niet alleen over het vermogen om groeiende concurrentie af te wenden om te profiteren van de nog steeds warme athleisure-trend. Het bedrijf, dat een trouwe aanhang heeft opgebouwd uit zijn oorsprong als een op yoga ge?nspireerde atletische kleding kledinglabel voor vrouwen met een grass-roots marketing pitch, rapporteerde een sprong van 25% in de kwartaalomzet, naar $ 649,7 miljoen. Vergelijkbare omzet steeg met 20%, inclusief een stijging van 8% bij de meer dan 400 fysieke winkels en een sprong van Nike Air Max 90 Hombre Azul 62% in online verkoop, een scorecard die het absoluut als een Nike Air Max 90 Femme leider in de kledingruimte introduceerde. Vergelijking: de verworven  Athleta-eenheid van Gap , die CEO Art Peck onlangs beschreef als een 'edelsteen' in de Gap GPS-portefeuille van -2,13% en die vaak wordt aangehaald als de meest directe concurrent van Lululemon, zag onlangs de omzetgroei in de 'dubbele cijfers'. Related on Forbes: Retailers Are Nog steeds gokken op Athleisure
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)