Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
et zijn schoenen. Het was een regenach
#1
Voor sneaker-merken heeft 3D-printen een ongelooflijk potentieel. Hiermee kunnen merken nieuwe producten maken, zoals Adidas Futurecraft 4D-sneakers, die in beperkte aantallen al voor het publiek zijn vrijgegeven. Achter de schermen stelt dit Nike Roshe Run Femme hen ook in staat sneller prototypes te maken Adidas Stan Smith Mujer dan ooit tevoren, waardoor ze sneller kunnen snappen Nike Air Max 2017 Womens hoe snel ze nieuwe stijlen kunnen bedenken en op de markt kunnen brengen. Tot nu toe hebben sneakerbedrijven hun 3D-printinginspanningen over het algemeen op sneaker gericht zolen. Maar vandaag (17 april) maakte Nike een nieuwe manier bekend om de techniek te gebruiken. Het zegt dat het de eerste 3D-geprinte bovenzijde van textiel heeft gemaakt in performance footwear, genaamd Flyprint. Nike maakt een Flyprint door een proces dat 'solid deposit modeling' wordt genoemd. Zoals het bedrijf uitlegt, wordt thermoplastisch filament (TPU) "afgewikkeld van een spiraal, gesmolten en in lagen neergelegd." Nike ontwikkelde het specifieke afdrukproces zelf door bestaande machines aan te passen, en zegt dat de methode het mogelijk maakt om het textiel Nike Air Max Tavas Womens precies te engineeren als het wil. In Nike Air Max 1 Femme tegenstelling tot traditionele stoffen, die geweven of Nike Air Force 1 Hombre gebreid zijn uit in elkaar grijpende garens, is Flyprint een rooster van gefuseerd materiaal, waarvan elke lijn onafhankelijk kan worden verplaatst zoals Nike dat wil. Met behulp van computationeel ontwerp op basis van gegevens die het van atleten verzamelde, bepaalde Nike hoe Flyprint zo moet worden gestructureerd dat het de voet van een hardloper best ondersteunt.

Ondanks dat het materiaal van plastic is, is het materiaal rekbaar en flexibel, niet stijf en kan het aan je voet vormen, zoals Nike Flyknit - alleen Nike zegt dat het lichter en ademend is dan al het voorgaande textiel. Nike zegt niet dat het 3D- Het bedrukte bovenwerk maakt prototypering mogelijk dat "16 keer sneller is dan bij elke vorige productiemethode." Hierdoor kan het Adidas ZX 700 Donne snel nieuwe producten maken en testen, en Nike Air Max 95 Womens zoals het bedrijf Popular Science vertelde, ziet het Nike Air Pegasus 83 Womens Flyprint als een stap in de richting van het snel kunnen maken, volledig op maat gemaakte sneakers. Nike gebruikt het als eerste in een schoen voor 's werelds meest elite marathoners, de Nike Zoom Vaporfly Elite Flyprint. Het is een upgrade van de prestatieverbeterende Zoom Vaporfly Elite 4% die Ria Eliud Kipchoge droeg tijdens zijn mislukte poging in 2017 om een ??marathon te voltooien in minder dan twee uur. Toen Kipchoge net over de streep kwam, keek Nike naar problemen met zijn schoenen. Het was een regenachtige, vochtige dag geweest en zijn schoenen hadden tijdens zijn vlucht water opgenomen. Flyprint zou de oplossing zijn. Het plastic materiaal absorbeert geen water, en de overvloedige gaten in het kooiachtige materiaal betekenen dat water dat zich in de schoenen of sokken Nike Air Presto Donne van een hardloper verzamelt gemakkelijk kan verdampen. Nike Air Presto Femme Het is in dit stadium nog niet duidelijk of Nike van plan is om het in de nabije toekomst meer beschikbaar te maken voor casual hardlopers.

Voorlopig zal Flyprint niet gemakkelijk of goedkoop zijn. Het weekend van 22 april, wanneer Kipchoge de schoenen draagt ??voor de marathon van Londen en zijn volgende poging tot een sub-twee uur durende marathon, zal Nike 100 paar in de stad vrijspelen via zijn app, die elk $ 600 kost, volgens Popular Science.Global Skateboard Shoes markt 2018 onderzoeksrapport is een eenzame tool die een diepgaand onderzoek geeft van verschillende Skateboard Shoes marktinzichten, kansen, onderpandbenaderingen en diplomatieke manieren om sterke beslissingen te nemen. De Skateboard Shoes-markt De CAGR-rente zou in de prognoseperiode 2018-2023 met aanzienlijk Nike Air Vapormax Femme procent kunnen stijgen. Het marktrapport Skateboard Adidas ZX 750 Donne Shoes richt zich ook op uiteenlopende marktori?ntaties en -ontwikkelingen, een verscheidenheid aan grondstoffen die worden gebruikt in de Skateboard Shoes-industrie, amplitudes en consistente veranderingen in het kader van de Skateboard Shoes-industrie. Daarna belicht het het precieze scenario van de Skateboard Shoes-markt in combinatie met huidige aansprakelijkheidsverplichtingen en veiligheidsverantwoordelijkheden. De lijst met bedrijfsprofielen en hun contactgegevens staat hierboven vermeld in het marktonderzoeksrapport van Skateboard Shoes.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)