Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
m ten minste $ 75.000 aan schadevergoedin
#1
Ze deden dit naar verluidt op manieren die NCAA-regels en mogelijk ook criminele statuten overtreden. Dergelijke acties zouden ook rivaliserende schoenenfabrikanten hebben beschadigd. Daarom raakte Adidas, tenminste zoals Skechers het verwoordde, 'bezorgd dat belangrijke basketbalkandidaten mogelijk niet lid worden van bepaalde door Adidas gesponsorde universitaire basketbalprogramma's die uitsluitend gebaseerd zijn op de verdiensten van die programma's.' antwoord, Adidas naar Nike Air Vapormax Womens verluidt grote geldstromen naar Nike Air Max 2017 Womens top rekruten en hun familieleden "gesluisd". De klacht van chef-koks details meerdere vermeende ontvangers van adidas de nieuwe weldoener. Adidas ZX 700 Donne Een daarvan was basketbal fenomeen op de middelbare school Dennis Smith Jr., die nu speelt voor de Dallas Mavericks. Skechers beroept zich op federale aanklachten die vorige maand zijn ingediend bij het Amerikaanse districtsrechtbank in het zuidelijke district van New York om te beweren dat Adidas ongeveer $ 400.000 aan Smith's vader heeft gericht om ervoor te zorgen dat Smith (1) zich inschrijft bij North Carolina State, een door Adidas gesponsorde school en (2) beloven een endossement deal te ondertekenen met Adidas nadat Smith pro was geworden. De vermeende betaling heeft Adidas niet alles ontnomen wat het zocht bij het betreden van de NBA, Smith sloot Adidas  af om een ??deal te sluiten met Adidas ZX 750 Mujer Under Armour. Toch, zoals Skechers opmerkt, heeft Adidas veel baat gehad bij Smith 'door constant schoenen en kleding met prominente Adidas-logo's te dragen' terwijl hij in het seizoen 2016-17 in NC State speelde. Smith's college games Nike Air Max 1 Femme werden ook uitgezonden op lokale, regionale en / of nationale tv.

Verder is Smith die Adidas draagt ??zichtbaar wanneer iemand online hoogtepunten van hem op school bekijkt.Skechers beweert dat het verschillende soorten financi?le verwondingen heeft doorstaan ??doordat Adidas ontoelaatbare / illegale betalingen misleidde. Namelijk, het bedrijf moest de reclame- en marketingkosten verhogen om te proberen het speelveld zelfs met Adidas te verbeteren. Skechers beweert ook zijn omzet te hebben verloren, marktaandeel te hebben verloren en heeft te kampen met verminderde  goodwill, allemaal vanwege Adidas. Nike Free 5.0 Femme Skechers schat dat Adidas schade heeft veroorzaakt boven $ 75.000. Houd er rekening mee dat dit dollarcijfer de wettelijke vereiste weerspiegelt om ten minste $ 75.000 aan schadevergoeding te eisen voor het vaststellen van de juiste "onderwerpsjurisdictie" in een federaal rechtsgeding waarbij partijen uit verschillende staten betrokken zijn. Mocht het proces van Skechers voor de rechter komen en zou Skechers de overhand moeten Adidas Superstar Hombre krijgen, dan zou het bedrijf veel meer dan $ 75.000 aan schadevergoeding verwachten. Hoogstwaarschijnlijk zou de verwachting tientallen miljoenen dollars zijn. Dit zou een winstuitkering inhouden die Adidas "onrechtmatig heeft afgeleid" van zijn "onrechtmatig gedrag" evenals compenserende schadevergoeding. Volgens de federale wet van Lanham zou de compenserende vergoeding voor Nike Air Max 270 Womens valse reclame automatisch Adidas ZX 850 Donne verdrievoudigd worden (vermenigvuldigd met drie).

Skechers besteedt veel aandacht aan de klacht over de waarde van aantekeningen - en daarmee de waarde van gemiste kansen op goedkeuringen aan land. Skechers belicht academische studies die "hebben aangetoond dat bekendheid door beroemdheden en sporters in het algemeen de percepties van consumenten over een merk positief be?nvloeden en eveneens positieve, overloopeffecten hebben op de reputatie, verkoop en aandelenkoers van een merkeigenaar." Op die manier kunnen endossementdeals aanzienlijk toenemen merkherkenning en een bedrijf in staat stellen om geassocieerd te worden met een bepaalde productlijn-achtige basketbal sneakers. Skechers licht ook toe hoe Adidas een langetermijnrelatie met een topsporter ontwikkelt, een relatie die alleen maar in waarde Nike Air Max 90 Mujer Azul stijgt in de loop van de carrière van de ster: "De concurrentievoordelen van dergelijke Adidas ZX 750 Mujer aanbevelingen nemen in de loop van de tijd toe naarmate de atleten doorgaan in hun loopbaan .. . de verkoop- en aandelenrendementen van een bedrijf springen merkbaar elke keer dat een atleet-endorser een groot evenement of kampioenschap wint. "
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)